Film

Skribent

Thomas Linnaeus

20 december 2022 | 22:00

“Pirates of the Caribbean”-producenten vädjar - kom tillbaka Johnny Depp

Producenten Jerry Bruckheimer har i en ny intervju avslöjat att han gärna vill att Johnny Depp återvänder till piratkläderna i “Pirates of the Caribbean”-serien.
Efter fem “Pirates of the Caribbean”-filmer och ett skandalomsusat uppbrott med Amber Heard ville Disney inte längre Johnny Depp i rollen som piratkaptenen Jack Sparrow, och istället skulle Margot Robbie få ta över serien.
 
Men efter en lyckad rättegång mot Amber Heard, har dock tonen ändrats mot Johnny Depp i filmbranschen. The Hollywood Reporter har intervjuat superproducenten Jerry Bruckheimer (bakom bland annat “Top Gun” och “Pirates of the Caribbean”), som är öppen att ta tillbaka Depp till serien, även om Disney också måste ta ställning till frågan:
 
- Du måste fråga dem. Jag kan inte svara på den frågan. Jag vet verkligen inte, men jag skulle älska att ha honom med i filmen. Han är en vän, en fantastisk skådespelare, och det är olyckligt att privatlivet smyger sig in i allt vi gör.
 
Även Johnny Depp verkar vara positivt inställd till att fortsätta spela karaktären. Under rättegången utvecklade skådespelaren sina tankar om “Pirates of the Caribbean”-filmerna:
 
- Jag känner att de här karaktärerna borde få ett ordentligt avslut. En filmserie kan inte hålla på i all oändlighet och det finns sätt att lämpligt avsluta serien på. Jag tycker att karaktärerna förtjänar det, att filmserien slutar på ett bra sätt. Min plan var att fortsätta tills det var dags att sluta.
 
Borde det komma fler “Pirates of the Caribbean”-filmer?
| 20 december 2022 22:00 |