Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

8 oktober 2023 | 12:00

Pink ångrar att hon sjöng med Svampbob: "Det var ett misstag"

I en ny intervju säger sångerskan att låten för SpongeBob SquarePants är låten hon minst tycker om.
Artisten och sångerskan Pink är tillbaka i rampljuset. Denna gång för att ångra en låt hon släppte 2009, nämligen “We’ve Got Scurvy” som användes i Svampbob Fyrkant-serien. Låten var också med på SpongeBob’s Greatest Hits skiva.  
 
I en ny intervju med Los Angeles Times avslöjar den Grammy-vinnande stjärnan vilka av sina låtar hon gillar mest och minst. Hennes två favoriter är låtarna “So What” och “Get The Party Started” som båda blev riktigt framgångsrika. Däremot är det “True Love” från 2012 och “We’ve Got Scurvy” från 2009 som är låtarna hon minst gillar. 
 
- Oh vänta, jag släppte den där SvampBob saken - “We’ve Got Scurvy”. Jag önskar att jag aldrig gjort den. Det var ett riktigt misstag.  
 
Låten skrevs som en sjömansvisa och refererade hennes hit “Get This Party Started”. Den användes senare i avsnittet “Truth or Square”. Pink spelade också in en video till låten där hon är klädd som pirat på en båt och senare i en fiskskål. En del av texten lyder:  
 
“Our gums are black. Our teeth are falling out. We’ve got spots on our back, so give it up and shout – we've got scurvy, we need some vitamin C, we’ve got scurvy, we need a lemon tree.” 
 
 
Är “We’ve Got Scurvy” Pinks sämsta låt?
| 8 oktober 2023 12:00 |