Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 maj 2018 | 16:15

Peter Stormares komediserie "LA to Vegas" läggs ned efter en säsong

Även om Stormare nu verkar har flugit färdigt med "LA to Vegas", får vi snart se honom slå sig vidare i nästa säsong av "American Gods".
FOX lägger ned "LA to Vegas" efter en säsong, och följer nu de andra nedlagda FOX-serierna "Lucifer", "The Exorcist", "The Last Man on Earth" och "The Mick" i graven. Även "Brooklyn Nine-Nine" lades ned av FOX, men har sedan dess räddats av konkurrenten NBC - som har beställt en sjätte säsong av serien.
 
Peter Stormare hade en återkommande roll i "LA to Vegas" och medverkade i seriens samtliga avsnitt. En av hans medskådespelare, Amir Talai, gick ut med nyheten om nedläggningen på sin Twittersida under natten.
 
 
Här i Sverige har du kunnat följa Peter Stormare och "LA to Vegas" hos Viaplay, där Stormare även har sin egna Viaplay Original-serie "Swedish Dicks". Det är i nuläget oklart om det kommer att bli en tredje säsong av "Swedish Dicks" eller inte, men alla Stormare-fans har åtminstone en ytterligare säsong av "American Gods" att se fram emot.
 

Läs också: Peter Stormare om Al Pacino, dumma producenter och "Swedish Dicks"

 
Tycker du att FOX gjorde rätt i att lägga ned "LA to Vegas" - har du givit serien en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 22 maj 2018 16:15 |