Spel

Skribent

Anders Eklöf

25 juli 2020 | 23:31

Peter Stormare är med i spelet "Fast & Furious Crossroads"

Den svenska skådespelaren spelar skurken Emil Ormstrid i "Fast & Furious Crossroads", berättar han för Aftonbladet.
Det är sedan tidigare känt att det kommer ett spel kallat "Fast & Furious Crossroads", baserat på den populära filmserien som i dagsläget är uppe i tio filmer inklusive avstickaren "Fast & Furious: Hobbs & Shaw". 
 
Till Aftonbladet berättar nu skådespelaren Peter Stormare (känd från filmer som "Fargo", "The Lost World: Jurassic Park" och "Minority Report") att han kommer medverka i spelet som skurken Emil Ormstrid. 
 
"Det var skitkul att bli tillfrågad. Han är ju kanon, Emil Elias Ormstrid. De har fått till det bra att han heter Ormstrid, snakefight," säger han till tidningen
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Han berättar också att han tycker det är för mycket krig och skjutvapen i spel och att han börjat tacka nej till såna roller, men "Fast & Furious" tycker han känns annorlunda.
 
Att spela Emil Ormstrid på vita duken, är han dock inte helt intresserad av. 
 
"Jag gör hellre lite konstigare filmer. Men jag tror att Ormstrid skulle vara kanon för, är det tian som är på gång?", säger han. 
 
Det är inte första gången som Peter Stormare lånar ut sin röst till ett spel, då han bland annat spelat Dr. Hill i skräckspelet "Until Dawn" från 2015 och karaktären Arach Jalaal i "Destiny"-serien. 
 
 
"Fast & Furious Crossroads" är utvecklat av Slightly Mad Studios, som ligger bakom "Project CARS"-spelen. I spelets läge för en spelare följer du Dom, Letty och Roman från fimerna (spelade av Vin Diesel, Michelle Rodriguez och Tyrese Gibson), i ett actionpackat äventyr över hela världen.
 
Spelet släpps den 7 augusti till Playstation 4, Xbox One och PC. 
 
Tycker du att Peter Stormare skulle passa i "Fast & Furious"-universumet? 
| 25 juli 2020 23:31 |