Trailer

Skribent

MovieZine

28 februari 2023 | 20:25

”Peter Pan & Wendy” flyger in på Disney+ i vår

Se den första trailern till Disneys kommande remake, där Jude Law spelar Kapten Krok. Streamingpremiär 28 april.
Disney har släppt en första trailer till ”Peter Pan & Wendy”, ännu en nytolkning av historien om pojken som inte ville bli stor.
 
Sagan bygger både på J.M. Barries originalberättelse och den animerade filmen från 1953. I trailern möter vi Wendy Darling, flickan som knappt vågar lämna sitt barndomshem, som sveps med på äventyr tillsammans med sina bröder i magiska Neverland. Spana in trailern:
 
 
De två titelrollerna görs av Alexander Molony och Ever Anderson (dotter till en viss Milla Jovovich). Yara Shadidi är Tingeling och Jude Law spelar onde Kapten Krok.
 
För regin står David Lowery, som tidigare adapterat Disneys ”Peter och Draken Elliott” med bravur, om jag får säga det själv. Vi får hoppas att ”Peter Pan & Wendy” också har lite av den där magin i sig.
 
- I skapandet av ”Peter Pan & Wendy” ville vi hedra både originalsagan och Walt Disneys animerade adaption. Vi ville göra en levande nytolkning med emotionell ärlighet, ett öppet hjärta och en längtan efter äventyr. Hundratals otroliga konstnärer har jobbat på den här filmen i åratal, och jag ser fram emot att visa upp den för publiken som får uppleva den odödliga berättelsen ur ett nytt perspektiv, säger regissören.
 
Filmen får streamingpremiär på Disney+ den 28 april.
| 28 februari 2023 20:25 |