Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 maj 2018 | 21:15

"Peaky Blinders" kan snart komma att förlängas med två säsonger till

Den kommande femte säsongen har länge ryktats bli seriens sista - men med lite tur får vi spendera flera år till med Shelby-klanen.
En femte säsong är redan beställt, men enligt seriens skapare Steven Knight (via Deadline) kan ytterligare två säsonger av "Peaky Blinders" vara på gång.
 
För drygt ett år sedan var planen att den femte säsongen skulle bli den hyllade gangsterseriens sista. Efter de enorma framgångarna med den fjärde, som i Storbritannien släpptes i slutet av 2017, ska nu Knight och BBC 2 ha börjat förhandla om en potentiell sjätte och sjunde säsong av "Peaky Blinders".
 
 
Knight ska ha stämt av med Cillian Murphy, som gör seriens huvudroll, och några andra av skådespelarna med återkommande roller - och alla ska ha varit sugna på att fortsätta. Så länge manuset fortsätter att leverera på samma höga nivå det vill säga.
 
Med tanke på de typiskt brittiska, korta säsongerna (á 6 avsnitt) ska det förhoppningsvis inte vara några problem för Knight att få ihop ett gäng fantastiska manus för två ytterligare säsonger. Den redan beställda, femte säsongen har beräknad premiär någon gång under 2019.
 
Vad tycker du om "Peaky Blinders" - är du nöjd efter den femte säsongen eller hoppas du på en sjätte och sjunde också?
| 5 maj 2018 21:15 |