Serie

Skribent

MovieZine

28 januari 2021 | 15:00

Patreon-event: Låt MovieZines expert välja ut din nästa tv-serie

Upplever du att mängden av serier och streamingtjänster har blivit för stor att hantera? Låt MovieZines tv-expert göra valet av din nästa tv-serie lättare.
Under snart fyra års tid har Jonatan Blomberg bevakat världens och Sveriges största tv-nyheter för MovieZines räkning. Det har resulterat i en bra bit över 1500 olika nyhetsartiklar, listor, recensioner och mängder av intervjuer med skådespelare, regissörer, manusförfattare och annat folk som arbetar bakom kulisserna av några av världens mest populära tv-serier.
 
I slutet av varje år brukar Jonatans gigantiska årskrönikor även komma med mängder av tips på tv-serier, som de flesta "vanliga" tv-tittare inte har hunnit ge en chans under året. I slutet av 2020 så kunde MovieZines läsare exempelvis ta del av en rangordnad lista på 160 nya säsonger och året innan rangordnades 150 olika titlar.
 
Efter att ha plöjt över 21 000 tv-avsnitt, vågar vi nog nästan lova att Jonatan kan slå de flesta av streamingtjänsternas egna algoritmer - och ge dig en personlig rekommendation från det enorma utbudet av serier i den växande tv-djungeln.
 
 
Genom att bli stödmedlem och besvara följande fyra frågor på vår Patreon-sida, så kommer du att kunna få ett personligt utvalt tv-tips direkt från Jonatan (redan under nästa vecka):
 
1. Nämn några (minst 5) tv-serier du har sett på sistone och verkligen gillat
 
2. Nämn några tv-serier som du hatat/blivit väldigt besviken av
 
3. Vilken typ av genre (action/drama/skräck/komedi/fantasy/sci-fi) är du mest sugen på
 
4. Vilka streamingtjänster har du tillgång till
 
Bli medlem på MovieZines Patreon-sida från 20 kr i månaden så får du Jonatans personliga tv-tips. Samtidigt som du stödjer MovieZines arbete får du även tillgång till bonusartiklar och exklusiva tävlingar - bara för medlemmar! 
 
Ju mer specifik du är, desto större är chansen för en riktig fullträff. Möjligheten att skicka in svar på frågorna och få ett personligt utvalt tv-tips, stängs den 3 februari, kl. 23.59.
| 28 januari 2021 15:00 |