Serie

Skribent

MovieZine

20 april 2022 | 14:00

Nya ansikten i "Partisan" säsong 2 - se trailern här

Nanna Blondell, Kim Sulocki och "Mad Men"-skådisen Aaron Staton är några av de nya skådespelarna som flyttar in på Jordnära.
Finalen av "Partisans" första säsong slutade med en strid på liv och död mellan undercoverpolisen Johnny (Fares Fares) och Jordnäras auktoritäre ledare Kent (Johan Rheborg). 
 
När "Partisan" återvänder med sin andra säsong gör en rad svenska och utländska stjärnor entré i serien. Förutom de nya huvudrollerna Anna Björk ("Störst av allt") och Nanna Blondell ("Black Widow") får vi även se Aaron Staton ("Mad Men"), Jens Hultén (Johan Falk-filmerna), Kim Sulocki ("Systrar 1968") och Vala Norén ("Delhis vackraste händer"). 
 
–  Jag har länge beundrat Amir Chamdins säregna berättarspråk, och tillsammans med en perfekt cast så tror jag att vi skapat något som man kommer att minnas, säger Kim Sulocki i ett pressmeddelande.
 
 
I den nya säsongen tar handlingen vid kort efter den dramatiska slutuppgörelsen mellan Kent och Johnny. När polisen utreder en dödlig bilolycka visar sig olycksbilen ha kopplingar till det slutna jordbrukssamhället Jordnära. Polisens intresse blir ett nytt hot för Maud som kämpar för att rädda sin pappas livsverk.
 
Från första säsongen återkommer, Sofia Karemyr, Linus Wahlgren, Ylvali Rurling, Emelie Garbers och Thomas Holmin, med flera. Alla fem avsnitt får premiär 1 maj på Viaplay.
| 20 april 2022 14:00 |