Film

Skribent

Alexander Dunerfors

6 juli 2014 | 21:52

Parkour-proffs tar plats i "Star Wars: Episod VII"

Nykomlingarna Pip Andersen och Crystal Clarke har fått rollerna som tiotusentals hoppades på.
Mer än 67.000 unga hoppfulla skådespelare har gallrats ner till två. På den officiella sajten StarWars.com presenteras idag Crystal Clarke och Pip Andersen som nykomlingarna som tar plats i "Star Wars: Episod VII" mot Harrison Ford, Adam Driver och Max von Sydow. 

Crystal Clarke är en amerikansk skådespelerska som studerar i Glasgow. Nästa år släpps hennes debutfilm "The Moon and the Sun", där hon spelar mot bland andra Pierce Brosnan. 

Pip Andersen är britt och expert på parkour - det ska naturligtvis bli spännande att se om han får användning av dessa färdigheter i "Star Wars" universum. 


I höstas höll Disney och Lucasfilm öppna auditions runt om i Storbritannien, och det var också möjligt att söka roller via nätet. Så här beskrev man de två karaktärerna:

"Rachel" är 17 år och förlorade båda sina föräldrar vid ung ålder. Hon är en stark och street-smart tjej som kan ta hand om sig själv, en överlevare.

"Thomas" är i 20-årsåldern och beskrivs som snygg, smart och atletisk. Han har växt upp utan en fadersfigur och har inte det bästa självförtroendet. Han tar inte livet alltför seriöst.

Inspelningen av rymdsagan fortsätter i London under J.J. Abrams regi. Harrison Fords skada kommer att pausa filmarbetet i två veckor i augusti, men trots rykten om att filmen blir försenad lovar man att hålla premiärdatumet som är satt till 18 december 2015 (16 december i Sverige). 

Kolla in några av Pips tricks i nedanstående videos:| 6 juli 2014 21:52 |