Film

Skribent

Alexander Dunerfors

23 juli 2015 | 09:15

Oviss framtid för Terminator

”Terminator Genisys” är inte riktigt en flopp, men…
Man behöver inte vara tidsresenär för att inse att den planerade Terminator-trilogin är i fara. ”Terminator Genisys” har varken imponerat på kritiker eller lockat någon större publik i sommar. Hittills har filmen dragit in 278 miljoner dollar i intäkter, inte riktigt en flopp men heller ingen kioskvältare. 

Förhoppningen var att den femte filmen skulle kickstarta serien med en ny gnista. Två uppföljare är planerade till sommaren 2017 respektive 2018. Nu drar Paramount i handbromsen:

- Vi kommer behöva se hur den håller i sig globalt, för att bekräfta att folk verkligen gillar filmen, säger man till Hollywood Reporter.

Förutom att den var en dålig, dålig, dålig film lämnade ”Terminator Genisys” oss med en rad obesvarade frågor. Skynet verkade inte dö, Matt Smiths karaktär är i högsta grad levande, och kanske skulle man åtminstone ha knytet ihop säcken på ett tillfredsställande sätt. Att leka med alternativa tidslinjer borde öppna upp för en massa spännande idéer. Jag tror garanterat att någon, förr eller senare, kommer att återuppliva den här gamle cyborgen än en gång, om nu inte publikens intresse kördes i botten.

Vill ni se fler ”Terminator”-filmer?
| 23 juli 2015 09:15 |