Serie

Skribent

MovieZine

14 februari 2020 | 06:00

"Outlander" släpps två dagar tidigare än väntat

Grattis alla "Outlander"-fans! Det blir säsongspremiär redan lördag morgon på Viaplay.
Efterlängtade "Outlander" får säsongspremiär två dagar tidigare än väntat. Första avsnittet släpps som en alla hjärtans dag-present idag, den 14 februari, i USA. Det innebär att den femte säsongen har premiär redan tidigt på lördag morgon på Viaplay, och inte måndagen 17 februari som tidigare planerat.

– "Outlander" är helt klart en av våra absolut populäraste serier på Viaplay och vi har insett hur dedikerade fansen är. Därför är det superhärligt att kunna berätta av vi tidigarelägger säsongspremiären två dagar, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

"Outlander" har genom fyra säsonger engagerat mängder av tittare med över två miljoner medlemmar på seriens Facebook-sida. I Sverige finns det bloggar, Instagramkonton och klubbar dedikerade till kultserien.

I den femte säsongen av "Outlander" fortsätter Claire och Jamies kamp för att skydda dem de älskar. Att etablera sig i Amerika under en period som kantas av politisk omvälvning visar sig inte vara det lättaste. Jamie måste försvara deras gemensamma hem och intrigerna tätnar när Jamie tvingas hålla sin och Murtaghs relation hemlig för guvernör Tryon, som i sin tur beordrat Jamie att sätta stopp för oroligheterna som sveper över North Carolina. 


 
 
Första avsnittet släpps på Viaplay den 15 februari klockan 05:00. Nya avsnitt landar därefter på måndagar, en dag efter de sänds i USA.
| 14 februari 2020 06:00 |