Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 december 2022 | 07:00

Osäkert kring uppföljare till "Aladdin"

En inte alltför lovande uppdatering från skådespelaren Mena Massoud.
År 2019 blev enormt inkomstbringande för Disney, och bland alla nya filmer som välte biokassorna fanns "Aladdin". Guy Ritchies action- och musikalladdade remake av den animerade 90-talsfilmen spelade in över en miljard dollar globalt, och tidigt föddes rykten om uppföljare och spinoffs.
 
Men tre år senare har vi fortfarande inte hört något nytt. I en intervju med Variety berättar skådespelaren Mena Massoud att han "vet inte om något rör på sig".
 
- De bytte manusförfattare och jobbar på ett helt nytt utkast. Det är allt jag vet. Om "Aladdin 2" blir av så är det fantastiskt. Jag vill se det hända.
 
- Producenterna vill se till att det görs på rätt sätt. Så om vi får se "Aladdin 2" kommer den inte baseras på den animerade versionen alls. Det blir en helt ny historia, säger Massoud.
 
 

Skulle inte tveka att jobba med Will Smith igen

 
I "Aladdin" kunde vi se Will Smith som den blå Anden i flaskan. Skådespelaren har haft lite av ett tufft 2022 vilket väcker osäkerhet kring hans kommande roller. Oscarsskandaler eller inte; regissören Guy Ritchie skulle inte tveka att anlita honom igen:
 
- Jag har aldrig mött en trevligare man, och att jobba med honom var en av mina bästa upplevelser. Han var en sån jävla gentleman, sade Ritchie till Hollywood Reporter häromveckan.
| 10 december 2022 07:00 |