Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

15 februari 2024 | 07:45

"Only Murders in the Building" byter byggnad och stad i säsong 4

Poddgänget lämnar New York för Los Angeles och möter bland andra klassiska "Saturday Night Live"-spelaren Molly Shannon.
Senaste säsongen av mysiga mordmysteriet "Only Murders in the Building" fick ett svalare mottagande än de två första. Kanske är ett miljöombyte långt bort från New York City precis vad som behövs?
 
I en intervju med Deadline berättade Disneys tv-boss Craig Erwich att det är precis vad som kommer att ske:
 
- Jag är väldigt glad över att se Steve, Martin och Selena ta en liten paus från lägenhetshuset och komma till Los Angeles. Så på samma sätt som John Hoffman [seriens medskapare] använde Broadway för att berätta vad jag tycker var en av de mest unika säsongerna du någonsin har sett, kommer samma unika "Only Murders"-tänk att tillämpas på Los Angeles, vilket jag verkligen ser fram emot.
 
Utöver det har Variety avslöjat att seriens fasta ensemble kommer få sällskap av Molly Shannon, som en högpresterande affärskvinna från LA.,
 
Shannon slog igenom med sketchshowen "Saturday Night Live" i slutet av 90-talet (tillsammans med bland andra Will Ferrell) och har på senare år synts i populära projekt som "The White Lotus" och "Promising Young Woman".
 
"Only Murders in the Building" följer Steve Martin (medskapare tillsammans med Hoffman), Martin Short och Selena Gomez som tre true crime-älskande grannar i samma lägenhetshus. När ett mord sker i huset bestämmer de tre för att slå sig ihop och lösa gåtan med en egen podcast.
 
De tre första säsongerna av "Only Murders in the Building" finns tillgängliga för streaming på Disney+.
 
 

Läs också: "Only Murders in the Building" har varit bättre än så här

 
| 15 februari 2024 07:45 |