Serie

Skribent

Josefine Krischausky

12 juli 2022 | 13:15

"Only Murders in the Building" är klar för en tredje säsong

Hulu meddelar att Selena Gomez och company återvänder för att lösa ännu fler mordmysterier i framtiden.
Knappt två veckor har gått sedan den andra säsongen av "Only Murders in the Building" hade premiär, men redan nu kommer ett glatt besked för seriens fans. Hulu har precis meddelat att en tredje säsong av den populära thrillerkomedin är beställd. 
 
Med andra ord kan vi förvänta oss att se Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez återvända för att reda ut fler mysterier tillsammans. I "Only Murders in the Building" spelar trion de centrala rollerna som Charles, Oliver och Mabel, tre främlingar som binds samman av sin fascination för true crime, och även sin tendens att själva hamna i centrum av verkliga mordfall. 
 
I övrigt vet vi ännu inte mycket om säsong 3, men först återstår det att se vart handlingen tas under den pågående, andra säsongen. I de senaste avsnitten har vi också fått se skådespelare som Cara Delevigne och Amy Schumer ansluta till rollistan, men i nuläget är det inte bekräftat om de är där för att stanna. 
 
 
Efter den första säsongens premiär, under hösten 2021, meddelade Hulu att "Only Murders in the Building" hade blivit den mest sedda komediserien någonsin på streamingtjänsten. Även säsong 2 har hittills fått ett positivt mottagande, med genomgående bra betyg från kritikerna
 
I Sverige visas "Only Murders in the Building" på Disney+, där nya avsnitt just nu släpps varje tisdag. 
| 12 juli 2022 13:15 |