Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 augusti 2023 | 19:15

Officiellt: Sommarens skräckfilm "Talk to Me" får uppföljare

De australienska bröderna Danny och Michael Philippou gör sig redo för "Talk 2 Me".
"Talk to Me" är den omsusade lågbudgetrysaren från A24 som just nu gör succé på bio. Idag blev det officiellt med en uppföljare - och titeln? "Talk 2 Me", såklart.
 
I filmen har vi fått se hur en avhuggen, balsamerad hand vandrar runt bland ungdomar som ett partytrick, och låter alla som tar i den kommunicera med de döda. Regissörerna, de australienska bröderna Danny och Michael Philippou, har redan sagt att de har spelat in en prequel - mer av den makabra historien som utgör filmens prolog.
 
Vad uppföljaren ska handla om är inte känt. Gissningsvis hamnar den otäcka handen hos nya våghalsar som vill blicka in i de dödas värld. Den jäkla handen borde verkligen komma med en instruktionsbok, eller åtminstone en varnings-etikett.
 
 
Danny Philippou, ena halvan av regiduon, avslöjade sina tankar kring en tvåa redan vid en intervju med MovieZine för några veckor sen:
 
– Till och med när jag skrev på den första filmen och skrev scener till andra filmen så tänkte jag "jag älskar de här karaktärerna så mycket". Jag vet vad de skulle vara i en uppföljare och tanken på att fortsätta storyn är så spännande. Men samtidigt tänker jag "tänk om en annan grupp kommer i kontakt med handen" och den tanken är lika spännande!
| 8 augusti 2023 19:15 |