Film

Skribent

Oskar Möller

4 augusti 2023 | 17:00

En prequel till ”Talk to Me” har redan blivit filmad

Skräckisen "Talk To Me" har trummat upp förväntningarna för en uppföljare men nu avslöjar regissören Danny Philippou att man redan filmat en prequel under filmens inspelning.
Bröderna Philippous indieskräckis  “Talk to Me”, har spelat in imponerande 10 miljoner dollar under sin öppningshelg. I en ny intervju med THR bekräftade bröderna att de redan har spelat in scener till en prequel under inspelningens gång. Om det handlar om en hel fullängdare är oklart men förmodligen kan de komma att användas om en prequel får klartecken från A24.
 
De som sett ”Talk to Me” vet att filmen inleder med en intensiv seans som slutar i katastrof och sätter tonen för det som kommer ske längre fram. Karaktären Duckett som blir besatt av ondskefull ande i introt har fått en egen historia har fått en helt egen film vars fokus ligger på sociala medier
 
– Vi har faktiskt redan spelat in en hel Duckett-prequel. Den berättas helt och hållet genom perspektivet av mobiler och sociala medier och förhoppningsvis kan vi släppa den längre framöver, sa Danny Philippou.
 
Många spelentusiaster känner sig peppade inför RackaRackas filmatisering av "Street Fighter"
 
–  Jag kunde inte låta bli att skriva på scener för en andra film medan jag skrev på den första. Mytologin var bara så rik och om A24 (filmens produktionsbolag) gav oss möjligheten så skulle vi slänga oss över den,  förklarade han.
 
Moviezine har nyligen också haft en exklusiv intervju med Danny Philippou där han berättade mer om sin och brorsans kommande nya filmatisering av det populära fightingspelet "Street Fighter".
| 4 augusti 2023 17:00 |