Serie

Skribent

Alexander Kardelo

28 februari 2019 | 00:15

Officiellt: "Beverly Hills 90210" är tillbaka redan i sommar

TV-gänget återförenas i en reboot - men det finns en twist.
Grattis alla fans av 90-talsserien "Beverly Hills 90210". De gamla favoriterna kommer tillbaka i en slags reboot, som förväntas driva med både reboot-trenden och dem själva.

TV Line berättar att Fox har beställt en "event-serie" på sex avsnitt, där flera av skådespelarna från high school-dramat återförenas. Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green och Tori Spelling kommer att spela alternativa versioner av sig själva i serien som bär den korta titeln "90210".

Det ska handla om hur skådisarna, som gick skilda vägar för 19 år sen, möts på nytt för att försöka få igång en revival av "Beverly Hills 90210". Men "verkligheten" kommer bjuda på snaskigare drama än den gamla såpan. Det låter som ett skönt satiriskt upplägg, där skådisarna med lite distans till sina gamla roller kan driva med sig själva och Bevvan-fenomenet.

Vi noterar också att Luke Perry och Shannen Doherty inte är med i den officiella rollistan, men bli inte förvånad om även de dyker upp på ett hörn.
 
 
Kommer du ge nya "90210" en chans?
| 28 februari 2019 00:15 |