Klipp

Skribent

David Sjögren

22 augusti 2015 | 19:00

Sammanställning: De mest obekväma intervjuerna

Tom Cruise hoppar i soffan, Samuel L. Jackson är inte Laurence Fishburne och Mel Gibson kallar reporter för rövhål.
Att ställa upp på intervjuer är något som ofta ingår i en skådespelares eller regissörs jobb. Med tanke på hur många intervjuer som görs hela tiden är det ganska naturligt att några inte faller helt väl ut och träffar lite (eller mycket) snett.

I klippet nedan sammanställs en bunt inte helt lyckade intervjuer som gjorts genom åren. Vissa är pinsamma, andra mer harmlöst märkliga och några riktigt jobbiga.


Exempel är Tom Cruise berömda soffhoppning hos Oprah, Samuel L. Jacksons förtydligande om att han inte är Laurence Fishburne, Mel Gibsons rövhålskommentar och Joaquin Phoenix smått legendariska Letterman-intervju där han uppträder i sin nya rapartistpersona i skägg och solglasögon utan att någon riktigt förstår vad han håller på med.

Dessutom förolämpar Jesse Eisenberg en reporter och rekommenderar henne att gråta efter att de är klara med intervjun, medan Sean Connery står fast vid sin högst bisarra kommentar om att det är bättre att slå en kvinna med öppen hand än med knuten näve.

Många snedsteg har onekligen gjorts, av såväl intervjuare som intervjuobjekt. Vilken är den värsta, märkligaste eller mest minnesvärda intervjun ni sett?
| 22 augusti 2015 19:00 |