Serie

Skribent

MovieZine

29 september 2023 | 08:15

"Loki" bland höjdpunkterna på Disney+ i oktober 2023

Dags för säsong 2! Lagom till Halloween kommer också nya Disneyfilmen "Haunted Mansion" och originalserien "Goosebumps".
När dagarna blir kallare och mörkare finns det inget bättre än att mysa framför tv:n. För dig som gillar dokumentärer är det läge att ta på detektivhatten och förkovra dig i den nya serien "Coleen Rooney: The Real Wagatha Story" i tre delar, eller upptäcka historien om hiphop-legenden Tupac Shakur genom FX:s "Dear Mama". Är Marvel din grej? Då kan du se fram emot säsong två av "Loki" med Tom Hiddleston i huvudrollen.
 
Med Halloween runt hörnet har disney+ också fyllt på med rysare för alla åldrar. Från "Goosebumps", en serie inspirerad av R.L. Stines böcker, till filmen som bygger på den omtyckta attraktionen "Haunted Mansion".
 

Loki (säsong 2) - 6 oktober

 
 
Säsong två av Marvel Studios "Loki" tar vid där den omskakande säsongsfinalen slutade, då Loki hamnar i en kamp om Time Variance Authoritys själ. Tillsammans med Mobius, Hunter B-15 och ett team med nya och återvändande karaktärer, navigerar Loki i det evigt växande och farliga multiversumet. Där tar han upp jakten på Sylvie, domare Renslayer och Miss Minutes men också sanningen om vad det innebär att äga en fri vilja.
 

Dear Mama - 4 oktober

 
 
Från den prisbelönta regissören Allen Hughes kommer "Dear Mama", en djupt personlig serie i fem delar som utmanar den klassiska dokumentärens sätt att berätta en historia och belyser relationen mellan en mor och son, Afeni och Tupac Shakur. Deras berättelse skildrar USA:s möjligheter och utmaningar under en tid med revolutionär glöd – hiphopkulturens mest framträdande decennium. Alla avsnitt släpps på premiärdagen.
 

Haunted Mansion - 4 oktober

 
 
Inspirerad av den klassiska nöjesparksattraktionen berättar "Haunted Mansion" historien om Gabbie (Rosario Dawson), en ensamstående mamma som upptäcker att det hus som hon och hennes son bor i är hemsökt av spöken. I hopp om att återfinna lugnet rekryterar Gabbie ett udda gäng med spirituella experter för att bli av med husets övernaturligheter. Filmen bjuder på action, äventyr och komedi tillsammans med stjärnor som LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Daniel Levy, Jamie Lee Curtis och Jared Leto.
 

Goosebumps - 13 oktober

 
 
I "Goosebumps", inspirerad av den bästsäljande bokserien av R.L. Stine, följer du en grupp high school-elever som ger sig ut på en mörk och skruvad resa för att utreda den tragiska bortgången av tonårspojken Harold Biddle. Samtidigt avslöjas mörka hemligheter från deras föräldrars förflutna. Fem avsnitt släpps på premiärdagen.
 
Kolla in fler premiärdatum nedan.
 
4 oktober
Dear Mama
Haunted Mansion
 
6 oktober
Loki (säsong 2)
 
11 oktober
The Boogeyman
 
13 oktober
Goosebumps
 
18 oktober
Appendage
Ugglehuset (säsong 3)
Spidey och hans fantastiska vänner (säsong 2 forts.)
 
25 oktober
Praise Petey (säsong 1)
The Lions of Sicily
Trafficked with Mariana van Zeller (säsong 3)
 
Oktober
Coleen Rooney: The Real Agatha Story (miniserie)
| 29 september 2023 08:15 |