SPEL

Skribent

Carl Adam Anderberg

14 juni 2016 | 08:00

Nytt lovande Spindelmannen-spel på gång

Kan det äntligen leva upp till Spiddes oändliga potential? Kolla in trailern här.
Det bästa Spindelmannen-spelet som någonsin har släppts hette kort och gott "Spider-Man 2", släpptes 2004, och baserades löst på den andra filmen av Sam Raimi. Varför var det så bra då? Jo, enkelt sagt så satte det själva nätsvingarmekaniken bättre än något spel gjort innan eller efter, och det räckte långt. Jag kunde spendera timmar bara svingandes genom Manhattan, och minns att jag spelade det där spelet tills skivan till slut gick sönder. 

Inget "Spider-Man"-spel har kunnat leva upp till det på mer än 12 år alltså, men nu kanske vi äntligen har fått en värdig arvtagare. Kompetenta utvecklarna Insomniac Games ("Ratchet & Clank"-serien, bland annat) rullade under nattens E3-mässa i Los Angeles ut en första trailer för sitt kommande spel "Spider-Man". Kolla in trailern:


Spelet kommer att släppas exklusivt till PlayStation 4, och en stor fördel med just det här spelet är att det inte är kopplat till någon specifik film vilket gör att risken att vi får ett ihopstressat skitspel sjunker markant. Premiärdatum är inte offentliggjort.

Vilket är ditt favorit-superhjälte-spel?
| 14 juni 2016 08:00 |