Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

8 januari 2024 | 16:45

Jonathan Majors verkar gråta under sin första intervju sedan domen för misshandel

Majors öppnar upp sig i sin första intervju sen han blev av med jobbet i Marvels superhjältevärld.
Jonathan Majors har gjort en intervju med ABC News Live för att diskutera sin omskrivna rättegång. Under intervjun verkar skådespelaren torka bort tårar när han diskuterar sin dom och senaste tidens händelser. Majors dömdes för att ha överfallit och misshandlat sin dåvarande flickvän Grace Jabbari. Den före detta Marvel-skådespelaren har efter domen blivit av med sin roll som skurken Kang i de kommande superhjältefilmerna. 
 
I intervjun med ABC New Live säger han att han var "chockad och rädd" när hans fällande dom bekräftades, rapporterar Deadline. Majors vittnade inte under rättegången och under intervjun med Linsey Davis säger han: 
 
- Jag står där och domen kommer. Jag säger "hur är det möjligt baserat på bevisen, baserat på åklagarens bevis, än mindre våra bevis?" Hur är det möjligt? 
 
Major sa att han "aldrig slagit en kvinna" men erkänner samtidigt att hans förhållande med Jabbari var destruktivt. 
 
- Jag var hänsynslös mot hennes hjärta, inte mot hennes kropp. 
 
Han fortsätter med att berätta om deras gräl som skedde i en hyrbil i mars 2023 i New York:
 
- Hon skulle ta telefonen. Jag höll telefonen. Jag drog tillbaka telefonen. Hon landade på mig, pressade mitt ansikte, slog mig. Det är allt jag minns. 
 
Hur Jabbari fick ett brutet finger och ett skärsår bakom örat vet han inget om.  
 
- Jag önskar vid Gud att jag visste. Det skulle ge klarhet. Det skulle ge mig någon typ av sinnesro. 
 
- Jag är en idrottare. Jag är en friluftsmänniska. Jag känner min kropp. Jag vet hur den rör sig. Jag vet min styrka, eller brist på sådan, du vet? Inget av det användes på henne. 
 
Jabbaris advokat säger till ABC News att Majors "vägrar ta ansvar för sina handlingar" och fortsätter: 
 
- Hans förnedring av våra lagar och system skiljer sig inte från den över-lagen-attityd som han haft under hela den legala processen... Timingen av dessa nya uttalanden bevisar brist på ånger för hans handlingar vilket han dömts för och borde göra valet av straff rätt enkelt för domstolen. 
 
Det ser ut som Majors kommer slippa fängelsestraff och han säger att han hoppas kunna fortsätta sin karriär i Hollywood. "Jag ber om att få göra det - men det är Guds plan och Guds timing", säger han. 
 
 
Vad tror du om det Majors säger? Kommentera nedan. 
| 8 januari 2024 16:45 |