Serie

Skribent

MovieZine

19 december 2020 | 15:00

Nyheter på HBO Nordic i januari 2021

Dags för nya säsonger av "Batwoman", "Legacies" och "A Discovery of Witches".
En ny Batwoman gör entré, vassa Bill Maher möter nya gäster och Emmybelönade "Euphoria" bjuder på ett andra specialavsnitt. Men om utbudet på HBO Nordic i januari känns något skralt, så kan vi iallafall trösta oss med en av tidernas bästa komediserier! "Vänner" flyttar in på sin nya streamingtjänst redan på nyårsdagen. 
 
Redan nästa vecka är det dags för ett efterlängtat återseende och en episk seriefinal. Onsdagen 30 december släpps de tio sista avsnitten av populära "Vikings".
 
 
 
Vikings - Hela den sista säsongen släpps 30 december
 
Vikingakrigarna och Ragnar Lothbroks söner Björn Ironside (Alexander Ludwig), Ivar the Boneless (danska Alex Høgh Andersen), Ubbe (Jordan Patrick Smith) och Hvitserk (danska Marco Ilsø) möter sitt öde i den oåterkalleligt sista säsongen av Vikingasagan. Säsong 6B har premiär strax innan nyår och alla tio avsnitt släpps samma dag.
 
Vänner - Alla 10 säsonger blir tillgängliga 1 januari

"Vänner" är en av vår tids mest ikoniska och älskade komediserier, som ständigt hittar nya generationers tittare. Serien sändes från 1994 till 2004 och består av 236 avsnitt fördelade på tio säsonger. Samtliga avsnitt dyker upp på HBO Nordic som tar över rättigheterna från Netflix den 1 januari.
 
A Discovery of Witches - Säsong 2 har premiär 8 januari

Under seriens första säsong avslöjades det att den begåvade historikern vid Bodleian Library i Oxford, Diana Bishop, var en häxa. Hon upptäckte ett gammalt förtrollat manuskript som skulle innehålla hemligheten om de magiska varelsernas existens och kastades sedan in i ett gåtfullt mysterium.
I säsong två reser Diana tillbaka i tiden med vampyren Matthew för att hitta en väldigt speciell bok - livets bok.
 
Real Time with Bill Maher - Säsong 19 har premiär 18 januari

Bill Maher är värd för en helt ny säsong av HBO:s prisbelönta komedi-talkshow Real Time med Bill Maher. Den skarptungade satirikern diskuterar aktuella politiska frågor med gäster från båda sidorna av det politiska lägren.
 
Batwoman - Säsong 2 har premiär 19 januari

Säsong två ger oss en ny Batwoman i form av Javicia Leslie, som har tagit över rollen från Ruby Rose. Tillsammans med resten av The Bat Team slåss hon mot nya fiender. 
 
All American - Säsong 3 har premiär 19 januari

När en blivande stjärnfotbollsspelare från high school i södra Los Angeles byter skola för att spela för Beverly Hills High kolliderar två familjes väldigt olika världar - Crenshaw och Beverly Hills. Serien är inspirerad av den amerikanska fotbollsspelaren Spencer Paysingers liv. 

Legacies - Säsong 3 har premiär 22 januari

"The Vampire Diaries" och "The Originals" hjältar och skurkar efterlämnade ett arv som fått sin fortsättning i "Legacies" - serien som berättar historien om nästa generation av övernaturliga varelser vid Salvatore School för särskilt begåvade ungdomar.

Painting With John - HBO-dokumentärserie, premiär 23 januari

Multikonstnären John Lurie släpper loss sin kreativitet allra mest när han kombinerar barnasinne och glädje tillsammans med utmanande och komplicerade konstnärliga tekniker. Lurie, som främst är känd för sin musik, ger en meditativ vägledning i livet och dokumentärserien är fylld med vackra bilder och originalmusik. Lurie har skrivit och regisserat serien.

Euphoria - Andra specialavsnittet har premiär 25 januari

De två nya specialavsnitten fungerar som en bro mellan den första och andra säsongen av den Emmybelönade dramaserien. Första avsnittet hade premiär på HBO Nordic 7 december och då fick vi följa Rue (Zendaya). Det andra specialavsnittet, med titeln "F*ck Anyone Who's Not A Sea Blob", följer Jules (Hunter Schafer) på juldagen när hon ser tillbaka på året som gått. 
 
 
Filmer som blir tillgängliga 5 januari

Baywatch
xXx: Return Of Xander Cage
Cowboys & Aliens
The Four Feathers
Mrs. Brown
Cop Land
Frank Miller’s Sin City
Gone Baby Gone
Serendipity
The Talented Mr. Ripley
London Has Fallen
Olympus Has Fallen

Barnens favoriter i januari

Dr. Seuss’ The Lorax - 1 januari
Asterix and Obelix: Mansion of the Gods - 8 januari
Steven Universe: The Movie - 15 januari
Steven Universe: Songs - 15 januari
Rainbow Ruby - säsong 1, 22 januari
Scooby-Doo and the Legend of the Vampire - 22 januari
Scooby-Doo and Guess Who? - Säsong 2, 29 januari
Babe Pig in the City - 29 januari
| 19 december 2020 15:00 |