Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 mars 2018 | 08:30

Nya "Will & Grace" förlängs redan med en tredje säsong

Eller beroende på hur man räknar är "Will & Grace" nu klara för en elfte säsong, dessutom utökas den tionde (eller andra?) med fem ytterligare avsnitt.
"Will & Grace", med Debra Messing och Eric McCormack, har blivit en av de mest framgångsrika tv-serierna som återupplivats på sistone. Serien rullade från början under åtta säsonger mellan 1998-2006, men har med sin revival-säsong lyckats locka 9,8 miljoner tittare i genomsnitt per avsnitt hos NBC.
 
Det är därför inte någon större överraskning att NBC vill försöka rida vidare på den här vågen av framgång. Serien hade redan förlängts med en andra säsong på 13 avsnitt, denna utökas nu till 18 avsnitt istället - samtidigt som en tredje revival-säsong på 18 ytterligare avsnitt beställs.
 
 
Eric McCormack, som spelar titelkaraktären Will, har haft en särskilt trevlig vecka - då Netflix även meddelade att de förlänger hans sci-fi-serie "Travelers" med en tredje säsong.
 
Har du givit nya "Will & Grace" en chans? Är det rätt beslut av NBC att fortsätta satsa på sin revival? Kommentera gärna nedan!
| 18 mars 2018 08:30 |