TRAILER

Skribent

Josefine Krischausky

27 september 2022 | 14:00

Nya trailern till skräckfilmen "Smile" är full av otäckheter

Filmen, som lär få dig att inte kunna se ett leende på samma sätt igen, går upp på svenska biografer den 30 september.
Med endast några dagar kvar till premiären har Paramount släppt en ny trailer till "Smile", en av höstens skräckfilmer, full av kusligheter och inte minst obehagliga leenden. 
 
I regi av långfilmsdebuterande Parker Finn, baserat på hans egna kortfilm "Laura Hasn't Slept", kommer vi få följa huvudkaraktären Dr. Rose Cotter genom en rad otäcka upplevelser. Efter att ha bevittnat en traumatisk incident som involverar en av hennes patienter, börjar hon se skrämmande, oförklarliga syner, samtidigt som hon vid upprepade tillfällen får höra att hon snart ska dö. 
 
Huvudrollen spelas av Sosie Bacon, tidigare sedd i bland annat "Mare of Easttown". Medverkar gör också Jessie T. Usher ("The Boys"), Caitlin Stasey ("Please Like Me") och Robin Weigert ("Deadwood").
 
 
"Smile" hade nyligen världspremiär på filmfestivalen Fantastic Fest i Austin, och har av kritiker beskrivits som "läckert kuslig" och "hemsökande och oförglömlig". En sak verkar åtminstone vara säker – den som ser filmen kommer inte riktigt kunna se ett leende på samma sätt igen. 
 
"Smile" går upp på svenska biografer på fredag, den 30 september. 
| 27 september 2022 14:00 |