Film

Skribent

Hannes Kinnunen

18 juni 2012 | 11:01

Nya trailern till "Hobbit" är snart här!

I veckans Hobbit-rapporter längtar vi efter nästa trailer och får ett märkligt uttalande från Billy Connolly.

Det var i december förra året som vi sist fick se lite rörligt material från "Hobbit" via en trailer. Väntan har varit lång för att en ny trailer ska släppas. Men nu har AFRW listat en färdig trailer #2 till "Hobbit" som ska vara 2 minuter och 24 sekunder lång och släppas inom en snar framtid. Kan det vara så att den kommer att visas i samband med "Hobbits" besök på Comic-Con i sommar?

Billy Connolly pratar "Hobbit"

Billy Connolly som länge nu varit klarför rollen som dvärgkungen Dain Ironfoot i "Hobbit" har snabbt pratat ut lite om filmen i en intervju med news.com.au.

- Man känner sig inte speciellt liten (dvärg) då man gör stora saker, som att döda massor och sånt. Och man bär all den där rustningen och sminket. Men det har allt varit väldigt roligt och jag anlände ridande på en stor gris.

Connolly försöker som oftast vara lite rolig men vad ska det där med grisen betyda? Skämtar han eller kommer vi faktiskt att få se Dain ridandes på en gris?

"Hobbit" delas upp i två filmer som regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013. Kolla in vår specialsajt för "Hobbit" där du hittar allt om filmerna!

| 18 juni 2012 11:01 |