Serie

Skribent

MovieZine

7 april 2023 | 10:22

Nya Star Wars-stjärnan: "En dröm jag aldrig trodde skulle bli möjlig"

Jack Black och Lizzo dök upp som överraskningar i det senaste "The Mandalorian"-avsnittet. Nu delar de med sig av bakom-kulisserna-bilder!
Två otippade gäststjärnor har klivit in i Star Wars-galaxen. I veckans avsnitt av "The Mandalorian", som släpptes i onsdags på Disney+, kunde tittarna möta artisten Lizzo som hertiginna och Jack Black som hennes make, Captain Bombardier.
 
Skådespelarna har nu delat med sig av minnen och bakom-kulisserna-bilder på Instagram. För Lizzo, som såg originalfilmerna med sin pappa som liten, har en dröm blivit sann:
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Lizzo (@lizzobeeating)

 
"Min pappa introducerade mig till Star Wars, det var hans favoritfilmer. När Jon Favreau ringde och erbjöd mig en roll grät jag hela dagen, för jag önskar att min far hade sett detta! Han skulle ha varit så stolt. Star Wars är en dröm jag aldrig trodde skulle vara möjlig, och nu är jag en del av sagan. För evigt tacksam", skriver Lizzo.
 
Jack Black nöjde sig med ett något kortare inlägg: "Så roligt att få jobba med Lizzo som kung och drottning av Plazir-15!!!"
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jack Black (@jackblack)

 
Mer Star Wars-nyheter väntas idag när Star Wars Celebration kickar igång i London.
 
Vad tyckte ni om veckans gästinhopp? Kommentera nedan.
| 7 april 2023 10:22 |