Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

19 juli 2016 | 06:30

Nya "Star Trek"-serien hamnar exklusivt på Netflix

Tillsammans med samtliga tidigare serier.
I Sverige är vi vana vid att få vänta lite extra på releasedatum - något som får många att ta till andra metoder för att få se nya avsnitt. Den som ser fram emot den nya "Star Trek"-serien kan dock luta sig tillbaka i soffan: Bryan Fullers nya "Star Trek"-serie kommer att släppas exklusivt på Netflix tillsammans med samtliga tidigare säsonger av "Star Trek"-serier, totalt över 700 avsnitt.

Inom 24 timmar efter att serien får säsongspremiär i USA och Kanada, kommer den att finnas tillgänglig på Netflix i 188 länder, däribland Sverige. 

- Lanseringen av den nya "Star Trek" kommer sannerligen att bli ett globalt TV-event, säger Armando Nuñez som är VD på CBS Studios International i en artikel på Hollywood News. "Star Trek" är ett världsfenomen och detta nya partnerskap kommer att förse fans över hela världen med nytt material som de har ropat efter i ett helt årtionde, samt med möjligheten att se varje avsnitt samtidigt som publiken i USA.

Exakt vilket datum serien släpps är ännu osagt, men inspelningen kommer att pågå under vinterhalvåret med premiär 2017.

- Tack vare vår partner i världsklass, Netflix, kan "Star Trek be hailing on all frequencies", avslutar Nuñez som en skämtsam referens som alla fans kan känna igen.

Live long and prosper.
| 19 juli 2016 06:30 |