Film

Skribent

MovieZine

15 juni 2023 | 16:40

Kalla kårar i sommarhettan! 6 nya skräckfilmer släpps digitalt inom kort

"Succession"-stjärnan Sarah Snook gör huvudrollen i rysaren "Run Rabbit Run", en av sommarens nya skräckisar och thrillers på video-on-demand.
Distributören Nonstop Entertainment laddar för en läskig sommar. När du tröttnat på stranden och fotbolls-VM, slå på en av de nya skräckfilmerna som debuterar digitalt inom kort.
 
Först ut: "Run Rabbit Run" med Sarah Snook i huvudrollen. Hon är annars högaktuell som Shiv i HBO-serien "Succession", men här får vi se en annan sida av denna kyliga businesswoman.
 
Hon spelar fertilitetsläkaren Sarah, som står stadigt i sin övertygelse om att vetenskapen kan förklara allt som sker, och att andevärlden är blott spökhistorier och fantasi. Men när hennes dotter börjar bete sig underligt och säger saker där Sarah faktiskt inte kan se någon logisk förklaring, hamnar hennes övertygelse på ända.
 
Filmen hade världspremiär på Sundance filmfestival och går nu direkt till video-on-demand i Sverige. Den kan hittas på tjänster som SF Anytime, iTunes, Viaplay Store, Google play och Rakuten från den 3 juli (köpfilm) eller 17 juli (hyrfilm).
 
 
Men det är inte allt, Nonstop har ytterligare fem thrillers och skräckfilmer på väg:
 
Vesper, premiär 10 juli – postapokalytisk sci-fi som hyllats för sitt rika världsbygge

Swallowed, premiär 17 juli – Queer body horror fylld av droger, insekter och skräckinjagande intimitet

Skinamarink, premiär 31 juli – Lågbudgetskräckisen som blev viral genom Tiktok

Medusa Deluxe, premiär 7 augusti – Ett mord bland deltagarna i en extravagant frisörtävling spär på rivaliteterna till nästa nivå

Enys Men, premiär 28 augusti – Mark Jenkins kritikerhyllade folklore-skräckis om en ensam volontärarbetare på en karg ö
| 15 juni 2023 16:40 |