Film

Skribent

MovieZine

31 mars 2023 | 13:00

Helgens två nya Netflix-filmer bjuder på adrenalinkickar och skratt

Actionpackat både i sydkoreanska "Kill Boksoon" och i Adam Sandlers nya komedi.
Den här helgen har vi två stora Netflix-premiärer att tipsa om. Adam Sandler och Jennifer Aniston teamar upp igen i en uppföljare till 2019 års streamingsuccé "Murder Mystery". Vi kan bara tänka oss att kritikerna ryser, medan publiken myser åt själva tanken.
 
Och för den som inte får nog av sydkoreansk filmkonst väntar actionpackade "Kill Boksoon", som fick högt betyg av MovieZines recensent.
 
 
"Murder Mystery 2" låter oss återse detektivduon Nick och Audrey Spitz. De har en fallenhet att bli inblandade i Agatha Christie-doftande mysterier, och den här gången hamnar de mitt i ett actionpackat äventyr i Paris. Radarparet Sandler och Aniston bjuder även på en homage till 80-talets actionfilmer som "Die Hard". (Läs MovieZines recension här...)
 
 
Action och skratt hittar du även i "Kill Boksoon" - samt något mer blod och dramatik. Det handlar om kvinnan som bollar en karriär som yrkesmördare med livet som mamma till en rebellisk tonårsdotter. Glöm John Wick-filmerna, det här kan nämligen vara årets bästa actionfilm! (Läs MovieZines recension här...)
 
Vad streamar du i helgen? Kommentera nedan.
| 31 mars 2023 13:00 |