Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 juli 2016 | 10:30

Nya "Han Solo"-filmen blir starten på en trilogi

Disney har stora planer för Alden Ehrenreich.
Under Star Wars Celebration introducerades Alden Ehrenreich officiellt som Harrison Fords efterträdare i rollen som Han Solo, och nu har det framkommit rapporter som gör gällande att den unge "Beautiful Creatures"-skådisen faktiskt kritat på ett kontrakt som gäller för tre filmer, och inte bara en.

The New York Daily News, som kom med nyheten, citerar en insider som säger så här:

- Det finns en riktig känsla av förväntan kring "Han Solo"-filmen och potentialen den har. Eftersom Hans tidiga äventyr inte behöver kopplas till Imperiet så finns det stora möjligheter att ge fansen något nytt och annorlunda. De kan utforska nya galaxer och galna varelser och ta in en bred arsenal av nya karaktärer.

För att fler än en "Han Solo"-film ska bli verklighet krävs dock att den första, som släpps i maj 2018, blir en succé, men det finns ingen tvekan om att så kommer bli fallet. Räkna alltså med en trilogi om Han. Allt vi kan göra nu är att hålla tummarna för att vi inte kommer behöva vara sinnessjukt trötta på Star Wars lagom till 2020 eller så. 

Som en parentes vill jag nämna att jag inte var sådär övermåttans förtjust i Ehrenreich innan jag faktiskt såg honom live i London och fick höra hur han låter när han pratar. Han passar nämligen perfekt som Han i mina ögon, och med kungarna Chris Miller och Phil Lord som regissörer kan det nog inte bli dåligt.
| 26 juli 2016 10:30 |