Serie

Skribent

Viktor Eriksson

22 februari 2024 | 22:30

Nya “Frasier” klar för säsong 2 – Kelsey Grammer vill göra 100 avsnitt

"Jag kan inte vänta på att fansen ska få se vad vi har på gång.”
Streamingtjänsten Paramount+ har nu beslutat att “Frasier” med Kelsey Grammer ska få ytterligare en säsong, rapporterar Variety. Likt den förra säsongen kommer den nya också att spelas in inför en livepublik som på den gamla goda tiden.
 
“Frasier” är en nyversion av den klassiska komediserien “Frasier” som sändes mellan 1993 och 2004. Den ursprungligen komediserien var i sig också en återkomst för karaktären Frasier som först dök upp i den minst lika klassiska komediserien “Skål” som gick mellan 1982 och 1993.
 
Den första säsongen av nyversionen av “Frasier” bestod av 10 avsnitt, men Kelsey Grammer har i en intervju med Variety tidigare sagt att han gärna gör åtminstone 100 avsnitt av den nya serien. 
 
“”Frasier” är en kärlekshistoria och jag är väldigt glad att vi får fortsätta göra den”, säger Kelsey Grammer i ett uttalande och fortsätter.
 
“Jag är så glad att vara våra samarbetspartners CBS Studios och Paramount+ vill göra en ny säsong och jag kan inte vänta på att fansen ska få se vad vi har på gång”.
 
I Sverige kan du se första säsongen av nya "Frasier" på SkySkowtime. 
 
 
| 22 februari 2024 22:30 |