Serie

Skribent

MovieZine

25 januari 2023 | 16:00

Höjdpunkterna på Prime Video i februari 2023

Amazons streamingtjänst tar farväl av "Star Trek: Picard" och "Carnival Row", och bjuder på en ny originalfilm. Här är månadens nyheter i februari.
Prime Video laddar för en ny månad med några emotsedda återträffar. Vi får bland annat en ny säsong av den gotiska och stämningsufulla fantasyserien "Carnival Row" med Orlando Bloom och Cara Delevingne - som hade premiär innan coronapandemin vilket känns som ett årtionde sen.
 
Patrick Stewart är tillbaka i rymden för nya "Star Trek"-äventyr och tjejerna i "Harlem" dyker också upp på nytt. Månadens stora seriepremiär blir skruvade "The Consultant" med Christoph Waltz som ett monster till framgångskonsult.
 
Nu på fredag, 27 januari, släpps dessutom actionkomedin "Shotgun Wedding" med Jennifer Lopez i spetsen.
 
 

Harlem (säsong 2) - 3 februari

 
Komediserien är tillbaka med en ny säsong, skriven av författaren Tracy Oliver (”Girls Trip”). Här fortsätter resan med det snygga, ambitiösa tjejgänget i Harlem NYC, USA:s centrum för afroamerikansk kultur.
 
Efter att ha förstört sin karriär och sitt kärleksliv, behöver Camille (Meagan Good) återfå kontrollen över sitt liv igen; Tye (Jerrie Johnson) funderar över sin framtid; Quinn (Grace Byers) åker iväg på en resa för att hitta sig själv; och Angies (Shoniqua Shandai) karriär tar en lovande vändning. Tillsammans påbörjar de nu nästa fas i sina karriärer, relationer, och storstadsdrömmar.
 
 

Somebody I Used To Know - 10 februari

 
Arbetsnarkomanen och tv-producenten Ally (Alison Brie) är med om ett stort bakslag inom jobbet, vilket får henne att fly till tryggheten i hennes hemstad. Hon spenderar en stormig kväll med att tänka tillbaka på gamla minnen med sin första kärlek Sean och börjar ifrågasätta den person hon nu blivit.
 
"Somebody I Used to Know" är en okonventionell kärlekshistoria, regisserad av Dave Franco och skriven av Franco & Brie.
 
 

Carnival Row (säsong 2) - 17 februari

 
I en fantasivärld där människor och varelser slås samman, får vi i säsong två av "Carnival Row" fortsätta följa den tidigare inspektören Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) när han utreder en serie hemska mord som väcker mycket spänningar i området.
 
Med människor och fae-folk splittrade och frihet som står på spel kommer varje hjälte att möta omöjliga dilemman och själsdefinierande prövningar i den den andra och avslutande säsongen.
 
 

Star Trek: Picard (säsong 3) - 17 februari

 
I "Star Trek: Picard" ser vi Patrick Stewart i sin ikoniska roll som Jean-Luc Picard. I serien får vi följa den ikoniska karaktären i nästa kapitel av hans liv. LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Jeri Ryan och Michelle Hurd medverkar också i den tredje och sista delen av succéserien.
 
 

The Consultant (säsong 1) - 24 februari

 
"The Consultant" beskrivs som en skruvad komedithriller-serie som utforskar den olycksbådande relationen mellan en chef och en anställd. När en ny konsult, Regus Patoff (Christoph Waltz), anställs för att förbättra verksamheten på det appbaserade spelföretaget CompWare, upplever anställda nya krav och utmaningar som gör att allt kan börja ifrågasättas… inklusive deras liv.
 

Fler premiärer på Prime Video i februari

 
Venom: Let There be Carnage - 7 februari
The Hurt Locker - 7 februari
Clarkson's Farm (säsong 2) - 10 februari
Kick-Ass - 12 februari
Die Hart - 24 februari
Zombieland - 27 februari
| 25 januari 2023 16:00 |