Serie

Skribent

MovieZine

22 november 2023 | 11:20

"Reacher" bland höjdpunkterna på Prime Video - alla premärer i december 2023

Amazons streamingtjänst laddar för jul med humor och action.
I december månad presenterar Prime Video en blandning av nya titlar. Se bland annat nya julkomedier, andra säsongen av humorsuccén "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" samt fortsättningen på den actionspäckade serien "Reacher".
 

Candy Cane Lane - 1 december

 
Eddie Murphy spelar huvudrollen i detta julkomediäventyr om en man på ett uppdrag att vinna grannskapets årliga juldekorationstävling. Efter att Chris oavsiktligt ingått ett avtal med den busiga tomtenissen Pepper (Jillian Bell), för att öka sina chanser om att vinna, kastar Pepper en magisk besvärjelse som väcker “12 Days of Christmas” till liv, och orsakar förödelse i hela staden.
 

Your Christmas or Mine 2 - 8 december

 
Det är den mest underbara tiden på året… Men kommer det vara det för James och Hayley? James pappa har bjudit in familjen Taylor att spendera julen på ett lyxigt skidresort i de österrikiska alperna, men efter krångel med bokningen hamnar de två familjerna på varandras boenden. Uppföljare till 2022 års romantiska komedi med Asa Butterfield och Cora Kirk.
 

Reacher (säsong 2) - 15 december

 
"Reacher" börjar med att den erfarne militärpolisutredaren Jack Reacher (Alan Ritchson) får ett kodat meddelande om att medlemmarna i hans tidigare amerikanska arméenhet blir mystiskt och brutalt mördade en efter en. Reacher återförenas med tre av sina tidigare teammedlemmar för att utreda fallet. Tillsammans börjar de lägga ihop pusslet i ett mysterium där insatserna successivt blir allt högre. Vem har förrått dem?
 

LOL: Skrattar bäst som skrattar sist (säsong 2) - 29 december

 
Även den andra säsongen av "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" leds av skådespelerskan Eva Röse, som återigen ställer tio av Sveriges roligaste komiker och underhållare mot varandra för att se vem som i slutändan lyckas hålla minen och vinna, samtidigt som de försöker få sina motståndare att skratta - och förlora.
 
I säsong två tävlar följande komiker mot varandra; Henrik Dorsin, Petra Mede, David Batra, Keyyo, Per Fritzell, Maria Lundqvist, Hampus Nessvold, Anis Don Demina, Johan Ulveson och Pia Johansson.
 

Övriga utvalda premiärer i december

 
To Catch a Killer - 1 december
The Portable Door - 1 december
Everything Everywhere All at Once - 1 december
Silver and the Book of Dreams - 8 december
Un Stupéfiant Noël - 8 december
Merry Little Batman - 8 december
Los Farad (säsong 1) - 12 december
The Northman - 14 december
Amsterdam - 14 december
| 22 november 2023 11:20 |