Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 oktober 2014 | 07:15

Nya detaljer kring Terminators framtid gör oss oroliga

"Terminator Genisys" vänder upp och ner på den populära filmserien.
Terminator-fans, är ni redo för en chock? Nästa år gör Arnold efterlängtad comeback som framtidsrobot i den femte filmen i serien. Men det låter som att regissören Alan Taylor inte planerar en regelrätt uppföljare, utan kommer att mixtra en hel del med handlingen i de tidigare filmerna.

Entertainment Weekly skriver att...

"…filmen börjar år 2029 då kriget härjar och en grupp rebeller är nära att ta över det onda Skynet. John Connor (Jason Clarke) skickar tillbaka Kyle Reese (Jai Courtney) till år 1984 för att rädda Connors mor Sarah (Emilia Clarke) från en Terminator programmerad att döda henne. Men vad Reese hittar på andra sidan är inte det han förväntade sig.

Sarah Connor är inte så oskyldig som när Linda Hamilton först spelade henne, inte heller är hon den krigare vi såg år 1991 i "T2". Modern till mänsklighetens räddare blev föräldralös på grund av en Terminator redan som nioåring. Sen dess har hon växt upp med Schwarzeneggers T-800, en äldre version som hon kallar "Pops", som är programmerad till att skydda henne. Sarah är som ett resultat av detta topptränad med ett gevär men inte lika bra på mänskliga känslor."

Som väntat blir det mer tidsresor, och det verkar som att den nya trilogin antingen fördjupar de tidigare filmerna med detaljer vi inte hade en aning om, eller helt enkelt utspelar sig i en alternativ tidslinje. Sarah Connor, uppfostrad av en Terminator? Det låter inte vettigt någonstans men vi får verkligen hoppas att de ror detta i land. 

Vad tror ni?

Från Entertainment Weekly kommer också de här omslaget med de två första officiella bilderna från filmen. (Tyvärr, ingen Arnold än.)
| 30 oktober 2014 07:15 |