Film

Skribent

Josefine Krischausky

18 juli 2022 | 20:20

Nya bilder ger oss en tydligare smygtitt på Rovdjuret i "Prey"

Nästa del i "Predator"-serien, som ska lära oss mer om det kända filmmonstrets ursprung, kommer till Disney+ i början av augusti.
Om inte lång tid har det blivit dags för "Prey", den femte delen i "Predator"-filmserien, att få premiär. Denna gång utspelar sig handlingen 300 år bakåt på tidslinjen, för att visa oss hur det hela egentligen började.
 
Huvudperson denna gång är den unga kvinnan Naru, som tvingas kriga i täten när de utomjordiska rovdjuren först anländer till vår värld. Tidigare i somras fick vi en ny trailer till actionthrillern, som gav oss en lite längre titt på den intensiva, brutala kamp som ska utkämpas.
 
Man har dock varit väldigt sparsam när det kommer till att visa upp de faktiska rovdjuren, och hittills har vi endast fått se enstaka, korta glimtar. En ny bild, ur tidningen SFX, erbjuder däremot en lite tydligare smygtitt.
 
 
Mycket är likt den varelse vi kunde se i den första filmen för 35 år sedan, men det kända filmmonstret har ändå hunnit bli aningen uppdaterat. Enligt filmens regissör, Dan Trachtenberg, ville man denna gång ge kostymen en lite mänskligare, och framförallt mer funktionell design. 
 
– Vi lyckades faktiskt få till en silhuett som är lite mer anatomiskt korrekt. Jag tror att det är det minsta, smalaste Rovdjuret, men fortfarande en gigantisk, utomjordisk varelse, säger Trachtenberg till SFX. 
 
Kolla in fler nya bilder från filmen nedan:
 
 
 
"Prey" släpps på Disney+ den 5 augusti. 
| 18 juli 2022 20:20 |