Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 april 2020 | 09:00

Nya bilder från "Wonder Woman 1984" har släppts

Se Gal Gadot i en skinande ny rustning. DC:s nya superhjältefilm får biopremiär i sommar.
Den efterlängtade uppföljaren till "Wonder Woman" släpps i sommar - om vi har tur. Medan fansen väntar på att återse Gal Gadot i rollen bjussar Empire på två färska bilder ur filmen.
 
 
Handlingen har flyttats från första världskriget till 1980-talet, där Diana - utan vänner och familj - plötsligt är väldigt ensam:

- Den första filmen var en coming-of-age, den handlade om hur Diana blev Wonder Woman. Hon var naiv och förstod inte hur komplext livet kunde vara. Hon var inte i sin rätta miljö, berättar Gadot för tidningen.

- I den här filmen är det annorlunda. Diana har utvecklats. Hon är mycket mognare och väldigt vis. Men hon är väldigt ensam. Hon har förlorat alla sina teammedlemmar och hon är på sin vakt. Och sen händer något galet.
 
 
Diana återser Steve Trevor, spelad av Chris Pine, trots att han dog i den första filmen. Men kan hans återuppståndelse vara en del av en ny superskurks plan? Pedro Pascal spelar Maxwell Lord och Kristen Wiig är Cheetah, två nya bekanta som kommer göra livet tufft för Wonder Woman. Tur att hon har fått uppgradera dräkten.

"Wonder Woman 1984" skulle släppas i juni, men blev coronaflyttad till ett nytt premiärdatum den 14 augusti.
| 14 april 2020 09:00 |