Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

4 oktober 2013 | 00:01

Nya "24" filmas i London

"Set up a new perimeter, Chloe, we're going to London!" Jack Bauer ska jaga terrorister i Storbritannien istället för i USA i den nya säsongen.

Efter åtta säsonger, en film och ett vettigt avsked var "24" slut för alltid, trodde både fans och Kiefer Sutherland som spelat ikoniske agent Jack Bauer under alla år. Men se så blev det inte. Istället ska nu en ny omgång spelas in, kallad "24: Live Another Day" (very Bond-skt), med start den 24 januari 2014. I London.

"Vi vill att "24":s återkomst ska bli en händelse, en nystart, och en del i det är att sätta Jack i en helt annan miljö", säger inspelningsledaren och exekutive producenten Evan Katz i ett uttalande som EW.com tagit del av.

Utöver Kiefer Sutherland är även Mary Lynn Rajskub ("Chloe") ombord. Dessutom kommer Howard Gordon återigen att exekutivproducera. Likaså Jon Cassar, som också ska regissera ett antal avsnitt.

När vi möter Jack Bauer igen har det gått fyra år sedan sist.

"24: Live Another Day" kommer spelas in i tolv avsnitt, som inte är tidsbundna (alltså: ett avsnitt är inte längre en timme i handlingen), och ska sändas i amerikanska Fox sommaren 2014.

Pepp på att få se mer Jack Bauer i rutan eller hade du önskat att serien hade fått legat kvar begraven?

Kommentera!

| 4 oktober 2013 00:01 |