Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

6 december 2023 | 10:30

Hur vågad är den? Ny trailer till skräckfilmen som lär trampa vatten

Är "Night Swim" filmen som ska göra för swimmingpoolar vad "Hajen" gjorde för havet?
I senaste skräckisen från hyllade studion "Blumhouse" är det en hemsökt pool som ska ge oss båda kalla och våta kårar. Om de lyckas? Den nya trailern ser åtminstone lovande ut:
 
 
Såhär lyder den officiella beskrivningen:
 
I filmen, som är baserad på den hyllade kortfilmen från 2014 av Rod Blackhurst och Bryce McGuire, spelar Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) Ray Waller, en före detta professionell basebollspelare som tvingats till förtidspensionering av en degenerativ sjukdom, och flyttar in i en nytt hus med sin oroliga fru Eve (Oscar®-nominerade Kerry Condon, "The Banshees of Inisherin"), sin tonårsdotter Izzy (Amélie Hoeferle, "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes") och sin unge son Elliot (Gavin Warren, "Fear the Walking Dead").
 
Ray hoppas i hemlighet på att, mot alla odds, kunna återvända till att vara basebollproffs och övertalar Eve att det nya hemmets skimrande pool på bakgården både kommer att vara kul för barnen och ge honom sjukgymnastik. Men en mörk hemlighet i husets förflutna kommer att släppa lös en illvillig kraft som drar ner familjen i djupet av en ofrånkomlig terror.
 
Filmen är skriven och regisserad av Bryce McGuire ("Baghead") och produceras av James Wan ("Saw", "Aquaman"), och Jason Blum ("The Black Phone", "The Invisible Man").
 
"Night Swim" plaskar in på biograferna den 23 februari.
| 6 december 2023 10:30 |