Film

Skribent

Richard Hammar

8 maj 2017 | 13:00

Nya trailern för Stephen Kings "The Mist" är både skrämmande och blodig

Skräckberättelsen "The Mist" från författaren Stephen King har fått en ny adaption, nu för tv-rutan. Serien har premiär på amerikansk tv i sommar och nya trailern sätter verkligen känslan.
Stephen King är ett hett ämne i Hollywood igen, bara i natt släpptes flera trailers till olika projekt. Bland annat till "Det" som du kan se här.
 
Tidigare har vi rapporterat om att "The Mist" kommer som tv-serie efter filmen "The Mist" från 2007. En rätt mild trailer visade då vad vi kommer få se till sommaren utan att riktigt chocka. Den nya trailern, som släpptes under natten, visar dock en något mer skrämmande och blodig bild av serien. Kolla in den nedan:
 
 
Tv-serien kommer bara vara löst baserat på Kings 1980-roman, som huvudsakligen utspelar sig i en mataffär där en grupp människor fångas efter att en mördardimma rullat in. Inför serien har man lagt till nya karaktärer och handlingar då skaparna försöker sträcka ut boken för att anpassa den efter tv-rutan.
 
Den första säsongen kommer innehålla 10 avsnitt och har premiär torsdagen den 22 juni på kanalen Spike i USA. Ingen information än om serien kommer till svensk tv.
 
Vad tycker du, kan detta bli bra?
| 8 maj 2017 13:00 |