Serie

Skribent

MovieZine

19 september 2019 | 14:15

Ny teaser till relationsdramat ”Älska mig”

Josephine Bornebusch har ett och annat att säga om relationer.
Snart väntar höstmys och kärlekstrassel på Viaplay. Nya svenska serien ”Älska mig” beskrivs som en varm dramakomedi om relationer, där vi får följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik.

Serien har skrivits och regisserats av Josephine Bornebusch som också spelar en av huvudrollerna, mot bland andra Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Ia Langhammer, Görel Crona, Gustav Lindh, Dilan Gwyn och Sofia Karemyr.
 
Bornebusch gör rollen som Clara, en framgångsrik läkare som ”gått vilse i nätdejtingens labyrinter” när hon träffar Peter.

Johan Ulveson spelar hennes pappa som hamnar i sitt livs största kris samtidigt som han brottas med förbjudna känslor. Gustav Lindh spelar lillebror Aron som har mött sin stora kärlek och är den som till synes har det mest stabila känslolivet i familjen.
 
 
Det är redan klart att serien förlängs med en andra säsong, som börjar spelas in inom kort. Dessutom har amerikanska ABC förvärvat rättigheterna till en amerikansk version, "Love Me", med Elizabeth Banks som producent.
 
"Älska mig" får premiär på Viaplay den 11 oktober.
| 19 september 2019 14:15 |