Film

Skribent

MovieZine

2 april 2024 | 10:00

Sveriges senaste streamingtjänst sätter kvalitetsfilmen i fokus

Oscarspärlor, dokumentärer och smarta skräckfilmer på ett ställe.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Allente och NonStop Entertainment lanserar idag den nya streamingtjänsten byNonStop. Här kommer filmälskarna att hitta ett urval av högklassiga filmer från distributören NonStop Entertainment.
 
Oscarsbelönade draman, smarta skräckfilmer, högrelevanta dokumentärer och handplockade klassiker kommer fylla den nya tjänsten, enligt ett gemensamt pressmeddelande.
 
Bland aktuella NonStop-filmer finns bland annat den Oscarnominerade "Lärarrummet" och A24:s nya drama "A Different Man" med Sebastian Stan, liksom vinnaren av Bästa nordiska film på Göteborgs filmfestival: "Mother, Couch" med Ewan McGregor, i regi av svenske Niclas Larsson. Samtliga kommer att visas på byNonStop längre fram.
 
- Med den nya produkten byNonStop tar vi steget in i en värld av odödliga filmklassiker och moderna mästerverk, med ett utbud som är skräddarsytt för den kräsne cineasten, säger Michael Bärlin, Chief Content Officer på Allente.
 
- Det är otroligt spännande att äntligen få sjösätta vår egen streamingtjänst, som tar avstamp i vår breda och djupa katalog av festivalvinnare, Oscarspärlor, klassiker, dokumentärer i världsklass och noga utvalda genre-filmer, säger Jakob Abrahamsson, CEO på NonStop Entertainment AB.
 
Vid lanseringen hittar tittarna en kurerad katalog av hyllade filmer som "Lost Highway", "The Capote Tapes" och "Dagen efter denna". Filmkatalogen kommer att uppdateras med nya titlar varje vecka.
 
Innehållet från byNonStop ingår från och med idag, den 2 april, i alla parabol- och fiber-tv-paket från Allente. Läs mer och bli kund på Allente.se...
 
| 2 april 2024 10:00 |