Film

Skribent

Thomas Linnaeus

8 november 2022 | 20:30

Ny “Star Wars”-film på gång från “Stranger Things”-regissören

Regissören bakom flera “Stranger Things”-avsnitt och kommande “Deadpool 3”, Shawn Levy, har blivit anlitad av Disney för att jobba på en egen “Star Wars”-film.
Shawn Levy, som ligger bakom “Natt på museet”, flera avsnitt av TV-serien “Stranger Things” och nu senast “The Adam Project” med Ryan Reynolds på Netflix, har fått i uppdrag att utveckla en “Star Wars”-film, skriver The Hollywood Reporter.
 
Levy är inte den enda som jobbar på filmer i “Star Wars”-universumet. Taika Watiti har även på gång, som han även tänker regissera, och manusförfattaren Damon Lindelof samt regissören Sharmeen Obaid-Chinoy utvecklar dessutom en.
 
Förutom “The Adam Project” har även Levy regisserat Reynolds i “Free Guy”, och han är även klar för registolen för kommande “Deadpool 3”. I “The Adam Project” svingar Ryan Reynolds ett lasersvärdsliknande vapen. I samband med premiären frågade The Hollywood Reporter regissören om svärdet, varpå han svarade:
 
- Om det fanns något tvivel om min kärlek till “Star Wars” och allt som är en galax långt, långt borta, så har jag nu eliminerat det.
 
Vi håller tummarna för att Shawn Levy lyckas bättre med “Star Wars” än att regissera skojiga actionkomedier med Ryan Reynolds.
 
Vad bör nästa "Star Wars"-film handla om?
| 8 november 2022 20:30 |