Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

14 januari 2016 | 11:45

Ingen ny säsong av "Heroes Reborn"

Fast NBC ger ändå besvikna fans en gnutta hopp.
Heroes Reborn” har haft det svårt både med kritiker och tittarsiffror sedan starten i september, så inte helt oväntat säger nu NBC Entertainments ordförande Robert Greenblatt till Variety att det inte blir någon uppföljare på Tim Krings TV-serie.

- Det var alltid Plan A i vilket fall. Om nu inte Tim vaknar upp en dag och säger att han har ett till kapitel kvar att berätta! Men jag tror att vi är på väg mot slutet på den världen. Eller inte? Fortsättning följer, säger Greenblatt och ler lurigt.

Konceptet för serien är så pass brett att det hade funnits utrymme för en till säsong av ”Heroes”-revajväln. Ett X antal vanliga människor med superkrafter måste rädda Världen. De hade lätt kunnat expandera på det och gett fansen mer om det funnits ett starkare stöd för seriens fortlevnad. De första avsnitten sågs av många och såg lovande ut, men sedan dess har tittarna halverats i antal och det är därför man nu har valt att köra på ursprungsidén att bara göra en säsong.

Säsongsavslutet släpps på NBC i USA den 21 januari. Här i Sverige ser vi den på TV6 på måndagar kl. 22 (och på TV6 Play finns också webbserien "Heroes Reborn: Dark Matters" i 6 delar) och när som helst på Viaplay.

Vad är ditt utlåtande? Var en säsong mer än nog eller ville du ha mer?
| 14 januari 2016 11:45 |