Film

Skribent

Hannes Kinnunen

24 november 2012 | 22:01

Ny produktionsblogg från "Hobbit"

Med endast par veckor kvar till biopremiären släpper Peter Jackson en ny videoblogg.

Bara ett par veckor kvar nu tills premiären och de sista bitarna av filmen måste falla på plats. Peter Jackson har därför gjort en ny produktionsblogg där vi får följa med bakom kulliserna och se hur postproduction-arbetet går vidare på Nya Zeeland.

Howard Shore pratar om musiken till "Hobbit"

Filmens kompositör Howard Shore har i en intervju med Classic FM pratat lite om hur han gått till väga med att skriva musiken till filmen och hur han alltid har boken närvarande och går tillbaka till den. Hela radiointervjun kan du lyssna på här!

Biljettsläpp för "Hobbit"

Sugen på premiären av "Hobbit"? Vill du veta vilket datum du kan köpa dina biljetter? Jag har svaren. Den 3:e december släpps biljetterna att boka eller köpa till premiären den 12:e december. Vill du istället gå på midnattsvisningen 00:01 natten mellan 11-12:e så kan du köpa biljetter till de visningarna redan den 2:a december.

De biljetterna kan du dock bara köpa i kassorna på filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg, Filmstaden Storgatan i Malmö, Filmstaden i Uppsala samt respektive Filmstaden i övriga SF Bio-städer. Sön den 2 december öppnar dessa biografer kl. 09.00.

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson. De två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på Facebook.

Vinn "Sagan om Ringen"-trilogin i Extended Edition på Blu-ray! Sammanlagt 15 skivor, fullmatade med extramaterial. Tävla här »

| 24 november 2012 22:01 |