Film

Skribent

Hannes Kinnunen

29 september 2012 | 22:01

Ny poster till "Hobbit"

Hannes Kinnunen guidar igenom veckans nyheter kring "Hobbit"-trilogin.

En ny poster till "Hobbit" har landat på nätet. Postern är fylld till bredden med de tretton dvärgar som vi kommer att få följa i filmen. Kan du nämna alla utan att behöva googla?

Billy Connolly tycker Tolkiens böcker är oläsbara

Vulture har pratat med Billy Connolly angående sin roll som Dain Ironfoot i "Hobbit" och hurvida han ska tillbaka till Nya Zeeland för att spela in mer.

- Jag måste tillbaka till Nya Zeeland. Jag har inte spelat in mina krigsscener ännu. Jag rider in till krig på ett stort vildsvin.

Sedan frågade de vad Connoly tycker om Tolkiens böcker.

- Jag har aldrig läst "The Hobbit", har heller aldrig läst "Sagan om Ringen". Jag klarar inte av att läsa Tolkien, jag finner honom alltid oläsbar. Jag menar, manuset till filmen är fantastiskt men jag håller aldrig med folk som tycker att filmen ska vara som boken. Filmen är filmen och boken är boken.

Gör din egen bakgrundsbild

Nu kan du göra din egna bakgrundsbild till datorn eller mobilen med hjälp av en ny banner fylld med filmens huvudpersoner. Gör din egna bakgrundsbild här!

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt och gilla Hobbit Sweden på facebook.

| 29 september 2012 22:01 |