Serie

Skribent

Anders Eklöf

4 juli 2021 | 23:00

Ny nostalgisk trailer för "Masters of the Universe: Revelation"

Fortsättningen på den klassiska serien om 80-talshjälten He-Man är riktad både till gamla och nya fans.
Om bara några veckor är det dags ropa "ge mig styrkan!" framför teven och bli nostalgisk, då den nya "Masters of the Universe: Revelation"-serien har premiär på Netflix. 
 
Det är regissören Kevin Smith ("Clerks", "Dogma" och "Jay & Silent Bob") som ligger bakom fortsättningen på den klassiska 80-talsserien "He-Man and the Masters of the Universe", vars första fem avsnitt släpps den 23 juli
 
Nu har vi fått en matig trailer, där vi kan se klassiska hjältar och skurkar som Man-At-Arms, Orko, Evil-Lyn och Skeletor (som spelas av ingen mindre än Mark Hamill). 
 
 
Serien är en direkt fortsättning på originalet och utspelar sig efter en katastrofal strid mellan hjälten He-Man (Chris Wood) och skurken Skeletor, som lämnar landet Eternia i spillror. Nu är det upp till Teela (Sarah Michelle Gellar) att återförena de splittrade hjältarna och hitta det försvunna kraftsvärdet igen, för att förhindra universums undergång och återställa Eternia. 
 
Andra skådespelare som lånar ut sina röster är Alicia Silverstone, Liam Cunningham, Lena Headey och Kevin Konroy lånar. 
 
 
Kevin Smith har sagt till sajten Entertainment Weekly att serien är bland topp fem av hans favoritprojekt under de 27 åren han har jobbat i filmbranschen. Serien ska vara riktad både till en nostalgisk vuxen publik och nya fans. 
 
Vad har du för relation till He-Man och hans äventyr? Kommer du titta på den nya serien? 
| 4 juli 2021 23:00 |