Film

Skribent

Thomas Linnaeus

21 april 2023 | 10:00

Äntligen! Ny julfilm från regissören av “Love Actually” på gång

Mästaren på romcoms och julfilmer, Richard Curtis, jobbar just nu på att skriva en julfilm för streamingtjänsten Peacock.
Richard Curtis, regissören bakom “Love Actually” och manusförfattaren till “Notting Hill” och “Fyra bröllop och en begravning”, jobbar på en ny julfilm. Skådespelarna som ansluter till projektet är bland andra Melissa McCarthy och Marc Maron, rapporterar Variety.
 
I filmen kommer vi att få följa en arbetsnarkoman som måste ta hjälp av en magisk ande för att vinna tillbaka sin familj innan julfirandet börjar. Sam Boyd, som ligger bakom serien “Love Life” med Anna Kendrick, sitter på registolen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Richard Curtis längst till höger, tillsammans med Rachel McAdams och Domhnall Gleeson under inspelningen av "About Time".
 
Gissningsvis kommer Maron att spela huvudrollen som den arbetande pappan. Han är mest känd för att driva podcasten “WTF With Marc Maron”, men han har även tidigare erfarenhet som skådespelare. Senaste åren har han synts i wrestlingserien “Glow” och i omtalade “Joker” med Joaquin Phoenix.
 
Den nya julfilmen, som ännu saknar titel, kommer att släppas på streamingtjänsten Peacock. Premiärdatum är för närvarande okänt, men troligtvis blir det lagom till julen 2024.
| 21 april 2023 10:00 |