Spel

Skribent

Robin Cocks

31 augusti 2019 | 12:00

Upplev framtidsdystopi i storslagna "Cyberpunk 2077"

Utvecklarna bakom framtidsdystopiska "Cyberpunk 2077" har släppt en 15 minuter lång trailer för spelet där vi får veta mer om storyn och spelets värld, samt en lång intervju med utvecklarna.
Få spel är så efterlängtade som rollspelet "Cyberpunk 2077" från utvecklarna CD Projekt Red. Spelet utspelas i en dystopisk framtid där teknologin används för att utöka och förbättra människornas kroppar i form av cyborgimplantat. Nu har en sprillans ny trailer på närmare 15 minuter släppts som förklarar mer av storyn och spelets enorma värld.
 
Dessutom får vi även ta del av en videointervju med tre av utvecklarna bakom "Cyberpunk 2077". De berättar bland annat om hur arbetet med bandesignen har gått till och jämför arbetet med deras tidigare monsterhit "The Witcher 3: Wild Hunt".
 
Vi får även höra att utvecklarna har jobbat hårt med att se till att din karaktär i spelet ska kunna se cool ut och ändå lyckas ha den bästa utrustningen samtidigt, vilket brukar vara svårt att få till i ett rollspel.
 
Bandesignern Miles Tost berättar:
 
- Det är jätteviktigt för oss att du som spelare ska kunna realisera din karaktär som du vill. Det kan du dels göra när du skapar karaktären i början av spelet, men också efter hur du klär den, eller hur? Vi är medvetna om det, och i de flesta rollspel så finns det en avsaknad av koppling mellan karaktärens förmågor och hur den ser ur. Låt oss säga att vi är medvetna om det problemet.
 
Helt klart saftig information för den som är nörd när det kommer till spelutveckling (jag!) Här nedanför kan du se den 15 minuter långa trailern.
 
 
Och här nedanför kan du se hela intervjun med utvecklarna.
 
 
"Cyberpunk 2077" släpps den 16 april 2020 till PC, Xbox One, PS4 och lite senare till Google Stadia.
 
Vad tycker du om den nya information i dessa videos? Har du förhandsbokat "Cyberpunk 2077" ännu? 
| 31 augusti 2019 12:00 |