Comic-Con 2017

Skribent

Jonatan Blomberg

22 juli 2017 | 00:15

Ny "Game of Thrones"-trailer från Comic-Con avslöjar ett oväntat möte

Den nya trailern visar händelser ur de kommande två avsnitten av "Game of Thrones", en av scenerna verkar avslöja vem som oväntat besöker Daenerys i nästa avsnitt.
Spoilervarning för den som inte vill veta vad som kommer dyka upp under de kommande två avsnitten av "Game of Thrones". 
 
En ny trailer har släppts inför "Game of Thrones" panelframträdande på Comic-Con i San Diego. Det nya klippet består till stor del av material vi redan har sett och fokuserar enbart på de kommande två avsnitten; "Stormborn" och "The Queens Justice".
 
Såhär lyder beskrivningen för de kommande avsnitten:
 
I "Stormborn" får Daenerys oväntat besök, Jon måste hantera en revolt och Tyrion för upp planer för att ta över Westeros.
 
I det tredje avsnittet, "The Queen's Justice", drar Daenerys ihop en affärsmässig samling av viktiga människor. Cersei ger tillbaka en gåva, medan Jaime lär sig av sina misstag.
 
Den nya trailern har inte letat sig ut på Youtube ännu men går förnärvarande att se genom tweeten här nedan.
 
 
Den del av trailern som flest fans har blivit spända på är den som verkar avslöja vem Daenarys oväntade gäst är: Melisandre. Vi hör henne säga "Jag tror att du har en roll att spela, men det har även en annan". Vem denna andre person är vet vi såklart inte säkert, även om den mest uppenbara måste vara vår Jon Snow (numera "King of the North".
 
Vad tror du Melisandres och Daenarys scen tillsammans har för betydelse framöver?
| 22 juli 2017 00:15 |