Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

20 november 2023 | 23:38

Ny "Bourne"-film under utveckling hos Universal

Universal är sugen på en fortsättning av serien - men är Damon lika sugen?
Universal har hittat nästa filmserie att återuppliva, och Edward Berger kan ha hittat nästa projekt att regissera. Efter att ha vunnit stort på senaste Oscarsgala med “På västfronten intet nytt” har Berger varit en eftertraktad regissör och förhandlar med Universal om att regissera nästkommande kapitel i “Bourne”-serien. 
 
Skulle Berger nappa blir han först ombord då produktionen är i ett väldigt tidigt stadie. Matt Damon har tidigare medverkat i fyra av fem “Bourne”-filmer och för att säkra hans medverkan behöver manuset till att börja med skrivas klart - och vara bra
 
Tills vidare finns det inget åtagande från Damons sida, däremot är det inte så konstigt att Universal vill fortsätta serien. Precis som “Fast & Furious” serien är “Bourne”-serien en av deras mest ekonomiskt framgångsrika och bäst mottagna IP:n. 
 
Berger norpade åt sig hela nio Oscarsnomineringar för Netflixrullen “På västfrontet intet nytt”. Fyra av dessa blev vinster, bland annat för bästa internationella film. Damon sågs senast i succén Oppenheimer. 
 
Vill du se en fortsättning på "Bourne"-serien? Kommentera nedan. 
| 20 november 2023 23:38 |